1 augustus 2017

Deceuninck PVC

Wij zijn herkend plaatser van Deceunick profielen, doordat wij KIWA gecertificeerd zijn kunnen wij u een plaatsing door vakmannen garanderen.  In onze beperkte showroom geven wij u graag meer uitleg over de bestaande modellen en de mogelijkheden.  Wij voorzien u van een gratis prijsofferte.

PVC is een zeer aantrekkelijk materiaal! De voordelen?

  • Onderhoudsvriendelijk door zijn gesloten en gladde oppervlakten zijn de profielen gemakkelijk in onderhoud.  U kan ze snel en gemakkelijk poetsen met een niet-schurend reinigingsmiddel opgelost in water.
  • Wind en water dichtheid is gegarandeerd door de multifunctionele dichtingen die gebruikt worden bij de PVC profielen, deze dichtingen worden door Deceuninck zelf op hun profielen aangebracht.
  • Maximale ISOLATIE:  PVC is van nature warmte-isolerend en dus het ideale materiaal om de beste thermische resultaten te bereiken. Het Zendow profiel van Deceuninck is voorzien van een vijfkamersysteem dat een uitstekende U-waarde garandeert. U krijgt van ons ook de berekende U-waarde per raam of deur indien u dit wenst.  De U-waarde van PVC is beter dan die van aluminium, dus als u gaat voor een goede isolatie kunnen wij u PVC aanraden.
  • Veilig, al onze ramen en deuren zijn voorzien van veiligheidsbeslag!
  • Ruime keuze in KLEUREN & VORMEN zodat u uw huis een thuis kan maken naar u zin

LEUK EXTRAATJE: Deceuninck heeft niet enkel profielen voor ramen en deuren, maar ook materiaal voor omheiningen, terrasplanken, rolluiken, dakranden,….