2 augustus 2017

-PRODUCT IN DE KIJKER-

Om mee te gaan met de tijd gaan wij ook steeds op zoek naar producten om het u zo aangenaam mogelijk te maken! Soms moeten we niet ver zoeken, onze partner voor ALU schrijnwerk, Reynaers Aluminium probeert ook steeds te werken aan nieuwe en betere producten. Daarom hebben ze enkel nieuwigheden, zoals de Pivot door XL.  Hiermee kunnen we tot een hoogte van 4m gaan en hebben we meerdere opties voor de vleugel. zoals de landscape variant die een echt buitengevoel creëert. Maar ook de inbraakklasse en weerbestendigheid is verbeterd ten opzichte van de vorige pivot door. 

MasterLine 8 Pivot Door

Ook nieuw is de Masterpatio, eveneens te verkrijgen met een smal profiel in het midden, ook wel slim chicane genoemd. Zo krijg je nog een beter zicht naar de buitenwereld! Deze is steeds hef-schuif en os thermisch gezien nog iets beter dan de vorige schuiframen van Reynaers. 

Masterpatio | raamambassadeur

Nog een groot voordeel is dat de schuifraam naadloos aansluit bij de masterline profielen en hierdoor een zeer strakke gevel gecreëerd kan worden.

MasterPatio

Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op via mail info@jvdalu.be of bel 014 70 64 45