Aluminium Deuren

Bij JVD Alu begrijpen we dat tijd een kostbaar goed is, vooral wanneer je op zoek bent naar nieuwe deuren voor je woning. Omdat we zelf het aluminium buitenschrijnwerk produceren, kunnen we de profielen reeds bestellen vooraleer ze zelfs opgemeten worden. Dit betekent dat je geen kostbare tijd verliest.

Of je nu je huidige deuren wilt vervangen of een nieuwbouwproject hebt, wij staan voor je klaar. De thermische en akoestische isolatie van onze aluminium deuren brengen de isolatie en duurzaamheid van je woning naar een hoger niveau, hierdoor zal je meteen weten te besparen op de energierekening. Veiligheid gaat natuurlijk boven alles, daarom zijn onze deueren tevens uitgerust met alles wat je nodig hebt voor inbraakbeveiliging.

We werken steeds met Belgische profielen van Reynaers die in ons eigen atelier verwerkt worden. Door de innovatie en ondersteuning van Reynaers BeLux zijn we steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en kunnen we de systeem garantie bieden.

Een afspraak maken
Aluminium Deuren

Contacteer ons nu voor een prijsopgave

Bij JVD Alu begrijpen we dat elk project uniek is en dat je specifieke wensen en eisen hebt. Daarom bieden we een persoonlijke aanpak waarbij we samen met jou de beste oplossing voor je deuren kunnen vinden.

Of je nu een particuliere klant bent of een professional in de bouwsector, we luisteren naar je behoeften en zorgen voor een op maat gemaakte prijsopgave die past bij jouw budget en verwachtingen.

Een afspraak maken

Waarom aluminium deuren?

Aluminium is een duurzaam en veelzijdig materiaal dat perfect is voor deuren. Het is sterk, lichtgewicht en bestand tegen alle weersomstandigheden, waardoor het de ideale keuze is voor zowel binnen- als buitendeuren. Bovendien biedt aluminium uitstekende isolerende eigenschappen, waardoor je energie kunt besparen en je comfort kunt verhogen. Met onze hoogwaardige aluminium profielen kun je rekenen op stijlvolle en moderne deuren die perfect passen bij jouw wensen en de uitstraling van je woning.

  • Brandwerende deuren in eigen productie en plaatsing
  • Grote afmetingen tot 3m hoog en 1,4m breed
  • Met Pivot XL deuren extra grote afmetingen 2,4m breed en 4m hoog
  • Afwerkingen en kleuren voor elke woonstijl
  • Duurzaam en 100% recycleerbaar
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Verschillende deurprofielen
  • Thermische en akoestische isolatie

Bij JVD Alu streven we naar perfectie en klanttevredenheid. Onze ervaren vakmensen zorgen voor een vakkundige installatie en een nauwkeurige afwerking. We luisteren naar jouw specifieke behoeften en bieden op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Wacht niet langer en kies voor onze hoogwaardige aluminium deuren. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw project te bespreken. Bij JVD Alu staan we klaar om je te helpen bij het realiseren van de deuren van je droomwoning, met minimaal tijdverlies en maximale efficiƫntie.