Aluminium Schuiframen

Bij JVD Alu begrijpen we dat tijd en efficiëntie essentieel zijn bij het vervangen of installeren van schuiframen. Omdat we zelf het aluminium buitenschrijnwerk produceren, kunnen we de profielen reeds bestellen vooraleer ze zelfs opgemeten worden. Dit betekent dat je geen kostbare tijd verliest.

Of je nu je huidige ramen wilt vervangen of een nieuwbouwproject hebt, wij staan voor je klaar. Door profielen op voorhand te bestellen, kunnen we efficiënt werken en het tijdsbestek voor de levering en installatie van je schuiframen minimaliseren. Zo blijft je werf niet onnodig lang openstaan en minimaliseren we de overlast.

Doordat we op vlak van aluminium alles in eigen huis produceren, zijn onze levertermijnen erg kort en kunnen we jouw nieuwe schuiframen vrij snel komen installeren. Als familiebedrijf vinden we naservice en onderhoud erg belangrijk, dus zorgen we ook na oplevering voor een correcte, vlotte service.

We werken steeds met Belgische profielen van Reynaers die in ons eigen atelier verwerkt worden. Door de innovatie en ondersteuning van Reynaers BeLux zijn we steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en kunnen we de systeem garantie bieden.

Neem contact met ons op
Aluminium Schuiframen

Contacteer ons nu voor een prijsopgave

Bij JVD Alu begrijpen we dat elk project uniek is en dat je specifieke wensen en eisen hebt. Daarom bieden we een persoonlijke aanpak waarbij we samen met jou de beste oplossing voor je ramen kunnen vinden.

Of je nu een particuliere klant bent of een professional in de bouwsector, we luisteren naar je behoeften en zorgen voor een op maat gemaakte prijsopgave die past bij jouw budget en verwachtingen.

Een afspraak maken

Waarom aluminium schuiframen?

Aluminium is een duurzaam en onderhoudsvriendelijk materiaal dat tal van voordelen biedt. Het is sterk, lichtgewicht en bestand tegen alle weersomstandigheden. Bovendien biedt aluminium uitstekende isolerende eigenschappen, waardoor je energie kunt besparen en je comfort kunt verhogen. Met onze hoogwaardige aluminium profielen kun je rekenen op stijlvolle en moderne schuiframen die perfect passen bij de uitstraling van je woning.

  • Verschillende uitvoeringen mogelijk: Gewoon schuivend of hef-schuif tot geautomatiseerd
  • Masterpatio versie sluit mooi aan bij de Masterline 8 profielen van ramen en deuren
  • Verschillende kleuren en afwerkingen
  • Stevig en zeer duurzaam
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Verschillende raamprofielen
  • Thermische en akoestische isolatie

Bij JVD Alu streven we naar perfectie en klanttevredenheid. Onze ervaren vakmensen zorgen voor een vakkundige installatie en een nauwkeurige afwerking. We luisteren naar jouw specifieke behoeften en bieden op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Wacht niet langer en kies voor onze hoogwaardige aluminium schuiframen. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw project te bespreken. Bij JVD Alu staan we klaar om je te helpen bij het realiseren van de ramen van je droomwoning, met minimaal tijdverlies en maximale efficiëntie.