Over Ons

Aluminium Ramen

Een toonaangevend familiebedrijf met een passie voor aluminium.

JVD Alu is een toonaangevend familiebedrijf met een passie voor aluminium. Met meer dan 40 jaar ervaring in de sector hebben we een solide reputatie opgebouwd als experts op het gebied van aluminium ramen, deuren, schuiframen, voorwanden, gevelbekleding en nog veel meer.

Jan Van Dun

Zaakvoerder

Beheersen van het volledige productieproces

Bij JVD Alu geloven we in het belang van het beheersen van het volledige productieproces. Daarom doen we op het gebied van aluminium alles in eigen huis. Van het ontwerp en de productie van de profielen tot de installatie en afwerking van de eindproducten, we hebben de volledige controle over het gehele proces. Dit stelt ons in staat om flexibel te zijn, snel te reageren op de wensen van onze klanten en de hoogste kwaliteit te waarborgen.

Veel kennis & ervaring in huis

Onze zaakvoerder, Jan Van Dun, is al sinds zijn 14e actief in de aluminium sector. Met zijn jarenlange betrokkenheid en expertise heeft hij de nodige kennis en ervaring opgebouwd om hoogwaardige aluminium producten te leveren die voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en vakmanschap. Jan is nauw betrokken bij elk project en zorgt persoonlijk voor een vlekkeloze uitvoering.

Familiebedrijf

Als familiebedrijf hechten we veel waarde aan persoonlijke betrokkenheid en het opbouwen van langdurige relaties met onze klanten. We luisteren naar jouw wensen en streven ernaar om op maat gemaakte oplossingen te bieden die perfect aansluiten bij jouw behoeften en smaak. Ons team van ervaren vakmensen staat klaar om je te begeleiden in elke fase van het project, van advies en ontwerp tot installatie en nazorg.

Aluminium Ramen
Aluminium Ramen binnezijde
Aluminium Ramen voorgevel
Aluminium Ramen kraan

Hoe kunnen we je helpen?

Aluminium ramen, deuren, schuiframen, voorwanden, gevelbekleding

Aluminium

Aluminium ramen, deuren, schuiframen, voorwanden, gevelbekleding, etc. Op het gebied van aluminium doen we alles in eigen huis.

PVC ramen, deuren, schuiframen

PVC

PVC ramen, deuren, schuiframen en een bewuste keuze voor het merk Deceuninck, een gerenommeerde fabrikant van Belgische makelij.

Outdoor Living

Toebehoren

Met onze toebehoren zorgen we voor een totaalservice gaande van screens, rolluiken, vliegenramen, zonneschermen en alles rond outdoor living.