Bij JVD Alu begrijpen we hoe belangrijk het is om je wooncomfort te optimaliseren. Daarom bieden we hoogwaardige screens aan die niet alleen de zon weren, maar ook privacy bieden en de temperatuur in je woning reguleren. Met onze screens creƫer je een aangename en functionele leefomgeving waarin je kunt genieten van een perfecte balans tussen lichtinval en privacy.

Onze screens worden vervaardigd met zorgvuldig geselecteerde materialen van de hoogste kwaliteit. We werken samen met gerenommeerde leveranciers om ervoor te zorgen dat we duurzame en betrouwbare producten aanbieden die voldoen aan jouw wensen en eisen. Of je nu op zoek bent naar screens voor je ramen, deuren of veranda, wij hebben de oplossingen om aan al jouw behoeften te voldoen.

Heb je schrik voor breekwerken? We hebben ook de mogelijkheid om de screens op zonne energie te laten werken. Zo vermijden we breekwerken, omdat er geen stroom voorzien dient te worden.

Naast het feit dat ze de perfecte bescherming bieden tegen zonlicht, zijn onze screens ook ontworpen om energie-efficiƫntie te bevorderen. Ze verminderen de warmteoverdracht door zonnestralen, waardoor je woning koeler blijft tijdens warme zomerdagen. Bovendien kunnen screens helpen om energiekosten te verlagen, doordat ze isolerende eigenschappen hebben en je zo kunt besparen op het gebruik van airconditioning.

Onze screens zijn beschikbaar in verschillende kleuren en types. Iedereen vindt wel een screen dat perfect past bij hun huis, of het nu gaat om een moderne, klassieke of landelijke woning

Neem contact met ons op

Contacteer ons nu voor een prijsopgave

Bij JVD Alu begrijpen we dat elk project uniek is en dat je specifieke wensen en eisen hebt. Daarom bieden we een persoonlijke aanpak waarbij we samen met jou de beste oplossing voor je screens vinden.

Of je nu een particuliere klant bent of een professional in de bouwsector, we luisteren naar je behoeften en zorgen voor een op maat gemaakte prijsopgave die past bij jouw budget en verwachtingen.

Een afspraak maken

Geautomatiseerde Screens

Heb je ook al eens nagedacht over geautomatiseerde screens? Makkelijk te verstellen met een afstandsbediening of de smartphone in je broekzak. Zo moet je niet telkens naar een knopje wandelen om ze handmatig naar boven of beneden te schuiven. Bovendien kan je geautomatiseerde screens ook instellen om op een bepaald uur te openen of te sluiten. Zo kan je je screen laten opengaan wanneer het tijd is om op te staan.