Een zonnescherm, zonnewering, zonneluifel of knikarmscherm laten installeren? We zijn gespecialiseerd in het installeren van een stoffen doek met aluminium armen om je terras of buitenruimte van wat schaduw te voorzien. Er zijn veel mogelijkheden beschikbaar qua afwerking en kleur. Je vindt gegarandeerd een zonnescherm dat perfect bij jouw buitenschrijnwerk past.

Iedereen heeft graag een zonnige, warme dag. Maar wanneer de temperaturen de hoogte ingaan, is het wel aangenaam om even in de schaduw te vertoeven. Door een zonnescherm te installeren op je terras, ben je op 1-2-3 beschermd tegen uv-straling en kan je zelfs op de allerwarmste dagen genieten van het buitenleven.

We bieden hoogwaardige zonneschermen aan die aan al je behoeften voldoen. We werken nauw samen met gerenommeerde partners om ervoor te zorgen dat we de beste zonneschermen op de markt kunnen leveren.

Neem contact met ons op

Contacteer ons nu voor een prijsopgave

Bij JVD Alu begrijpen we dat elk project uniek is en dat je specifieke wensen en eisen hebt. Daarom bieden we een persoonlijke aanpak waarbij we samen met jou de beste oplossing voor je zonneschermen vinden.

Of je nu een particuliere klant bent of een professional in de bouwsector, we luisteren naar je behoeften en zorgen voor een op maat gemaakte prijsopgave die past bij jouw budget en verwachtingen.

Een afspraak maken