Je wil warmte en daglicht buitenhouden om je huis aangenaam koel te houden in de zomer? Of wil je liever slapen in volledige duisternis? Dan zijn rolluiken een echte must. Er zijn veel mogelijkheden beschikbaar qua afwerking en kleur. Je vindt gegarandeerd een rolluik dat perfect bij jouw buitenschrijnwerk past.

Met rolluiken houdt je daglicht buiten zodat het scherm van je computer of televisie geen lastige weerkaatsingen geven. Voor een goede nachtrust kan zonlicht volldig geblokkeerd worden en daarbovenop zijn ze een extra obstakel voor inbrekers.

Heb je schrik voor breekwerken? We hebben ook de mogelijkheid om de rolluiken op zonne cel te laten werken. Zo vermijden we breekwerken, omdat er geen stroom voeding voorzien dient te worden.

We bieden hoogwaardige rolluiken aan die aan al deze behoeften voldoen. We werken nauw samen met gerenommeerde partners om ervoor te zorgen dat we de beste rolluiken op de markt kunnen leveren.

Neem contact met ons op

Contacteer ons nu voor een prijsopgave

Bij JVD Alu begrijpen we dat elk project uniek is en dat je specifieke wensen en eisen hebt. Daarom bieden we een persoonlijke aanpak waarbij we samen met jou de beste oplossing voor je rolluiken vinden.

Of je nu een particuliere klant bent of een professional in de bouwsector, we luisteren naar je behoeften en zorgen voor een op maat gemaakte prijsopgave die past bij jouw budget en verwachtingen.

Een afspraak maken